zondag 1 november 2009

Een nieuw logo, een nieuwe lay-out...

Vandaag is het de eerste keer in bijna 4 jaar webkrant maken dat we de deadline om 24.00 uur niet halen. Het is precies 00.30 uur wanneer ik aan deze dagelijkse column begin, maar... ik heb er een goede reden voor.
We hebben vandaag meer tijd dan we dachten nodig te hebben gestoken in het ontwerpen van een logo en in een nieuwe, frisse lay-out voor de krant. De vorige heeft ongeveer 6 maanden online gestaan en dan wordt het tijd voor vernieuwing.
Enfin, we zijn er in geslaagd om iedere bladzijde dezelfde look te geven en om dit keer géén html-fouten te maken (die voor jullie daarom niet altijd zichtbaar waren). Voor de rest is er weinig veranderd, buiten de redactiebox op het Antwerpse nieuws. We hebben die verwijderd omdat we ondervonden hebben dat er bijna geen kat gebruik van maakte. Blijkbaar hebben jullie geen behoefte te reageren zoals bij de grotere kranten.
Ik vind het logo en de nieuwe look verfrissend, dus... hoop ik van jullie hetzelfde. En morgen krijgen jullie terug een normaal, scherp of giftig woord van de redactie zoals van ouds, afhankelijk van wat er zich in Antwerpen afspeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten