maandag 21 juli 2008

Het is ijzig stil.....

Het is abnormaal stil op het nieuwsfront. Geen enkel mailtje, geen enkele persmededeling heeft ons de afgelopen 24 uur bereikt. Zelfs bij de collega's van de schrijvende en de beeldpers valt er niets te rapen. Dus geen spectaculaire, wrede, ijzingwekkende, ontroerende, schandalige of welke gebeurtenissen dan ook.
Akkoord, er was een bijeenkomst van Blood & Honnour in de provincie, maar aan zo'n volk wens ik geen aandacht te besteden,want het is hen net om die aandacht te doen.
Ook aan Eric Rosseel wens ik geen aandacht meer te besteden omdat hij de Antwerpse poëziescene aanvalt door op de man en niet op de bal te spelen, want ook hem is het om de aandacht te doen, en dat vertik ik hem nog te geven.
Er is uiteraard wel de Nationale Feestdag, maar de stad Antwerpen besteed blijkbaar meer persaandacht aan een pensenkermis dan aan die feestdag. Bijkbaar heeft de burgervader, in al z'n narcisme, beslist dat hij belangrijker is dan België. Misschien loopt hij na te denken over een stadsstaat Antwerpen, zo iets als Monaco, maar dan aan de Schelde, met hemzelf als staatshoofd. In dat geval is hij uiteraard belangrijker dan België en is het hem vergeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten