donderdag 18 februari 2010

Feest in eigen huis...

Vandaag klagen we geen enkele toestand aan, zijn in onze ogen alle politici voor één dag brave en goede politici, kortom, vandaag gaan we niet "zagen" zoals sommige lezers het formuleren. Vandaag is het feest op de redactie, omdat gisteren, om 19.00 uur precies, de 7.000.000é bladzijde van deze krant gelezen werd.
Zeven miljoen bladzijden op minder dan vier jaar. Het klinkt misschien onnozel, maar we zijn daar best fier op, net zoals we fier zijn op het feit dat onze fanclub, welke nog geen volle maand op Facebook staat, vandaag reeds 222 leden telt. Uiteraard willen we nog véél meer fans, maar zijn ook realistisch. Een kleine, regionale krant zoals de onze kan onmogelijk cijfers halen zoals de grote kranten. Het bewijst alleszins onze stelling dat er in Antwerpen nood was aan een krant die uitsluitend over Antwerpen bericht en berichten plaatst die voor de grote kranten waarschijnlijk van minder (commercieel) belang zijn.
Wij hopen in ieder geval dat jullie, als lezers, onze krant trouw blijven en het vertellen aan wie het horen wil, en ons helpen tegen het einde van het jaar het aantal fans op 1.000 te brengen.
Daarom onze welgemeende dank aan alle lezers, sympathisanten en nieuwsbronnen!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten