woensdag 13 augustus 2008

't Is weer al eens de schuld van Patrick Janssens...

In 2005 lanceerde Vital Florus het Cajun-horecaconcept: pittige Creoolse keuken op je bord, geïmporteerd flesjesbier in de bar en knappe barmeisjes dansend op de toog. Zo ging het er ook aan toe in de film Coyote Ugly die in 2000 in de bioscoop was te zien. De film was een enorm succes en in de Verenigde Staten dook de ene na de andere Coyote Ugly-bar op.
Florus dacht in Antwerpen ook succes te hebben met een dergelijke formule en startte een Cajun-bar op de Antwerpse Grote Markt. De eerste zes maanden zat de bar afgeladen vol en draaide Florus een ongeziene recette. Daarna ging het echter bergaf en nu is de bar alleen nog het weekend open en draait ze een recette van amper 200,-€. Kortom, de kosten liggen veel hoger dan de baten en dan is het inderdaad verstandig te stoppen.
Waar is het misgelopen? Toen voor een bord soep met droog brood 10,-€ gevraagd werd? Toen de danseressen vervangen werden door dikkerdjes die op de toog stonden te waggelen op hoempapa-muziek? Toen het personeel onvriendelijk werd? Toen de portiers begonnen denken dat ze Rambo waren, of simpelweg begonnen denken?
Neen, neen, neen en nog eens neen!!!!!! Niets van dat alles. Het is gewoon de schuld van Patrick Janssens!! Want alles wat in Antwerpen misloopt is de schuld van Patrick Janssens. Als mijn kat hondenjongen legt is dat ook de schuld van Patrick Janssens.
Als een project mislukt, zeg dan gewoon ik heb m'n best gedaan en het lukte niet, maar steek het toch niet op een ander. Trouwens, Janssens heeft daar nooit op de toog staan dansen. (Het zou trouwens geen zicht zijn in kostuum met een T-shirt aan).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten