zondag 10 augustus 2008

Nieuws uit eigen huis...

Het is stil in het Antwerpse medialand. Niet dat er in Antwerpen niets te beleven is, de kermisweek is begonnen en zelfs zonder dat kan men elke dag wel naar minstens 10 evenementen gaan. Stil dus qua evenementen publiceren (omdat ze praktisch voor 80% vervat zitten in "De Zomer van Antwerpen") maar zeker niet stil qua werk.
Als journalist is het normaal dat je al eens "met de mensen klapt". En, omdat een mens fier is op z'n werk, vraag je dan al eens of ze deze webkrant kennen, of ze die ook daadwerkelijk lezen én, zéér belangrijk, wat ze er van vinden. Qua inhoud van deze webkrant zijn de antwoorden dan meestal vrij goed tot zéér positief. We zouden "kort op de bal spelen" en, zeker in het "Eigenwijs woord van de redactie" al eens "met vitriool schrijven". Qua lay-out echter zijn de commentaren niet zo goed. Men noemt de lay-out "plattekes" tot amateuristisch overkomend.
En aangezien de klant Koning is, zijn we bezig daar ook daadwerkelijk iets aan te doen. Dag en nacht zitten we te programmeren, te zweten, te sakkeren en te vloeken, want... ten laatste op 1 oktober 2008 wordt deze webkrant herboren. Géén webkrant meer in forumvorm, geen frames meer met inhoud van andere sites, maar wel een totaal nieuwe, moderne stijl, een nooit geziene lay-out, een navigatie om "U" tegen te zeggen, méér foto's, méér filmmateriaal, méér geluidsmateriaal, méér nieuws, kortom méér webkrant!
De webkrant ANTWERPEN.Stad en Provincie zal een begrip worden in de regio!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten