woensdag 10 maart 2010

Lay-outproblemen

Trouwe lezers hebben het waarschijnlijk gelezen op de frontpagina. Er waren problemen met de leesbaarheid van onze krant in bepaalde browsers. Intussen werd de nieuwspagina en de pagina's waar de nieuwe berichten in komen, aangepast.

Zijn wij dan zulke dommerikken dat wij het niet van de eerste keer goed kunnen doen? Neen. Dat is enkel en alleen te danken aan de browsers die elkaar het licht in de ogen niet gunnen, omdat de concurrentiestrijd zéér groot is. Zelfs het verschil tussen een weergave van IE6, IE7 en IE8, alle drie van Microsoft is spectaculair. Bij Firefox van de concurrentie is het nog erger.

Enfin, na enkele uren werken hebben we een voor iedereen aanvaardbare oplossing gevonden. Uiteraard wordt de komende dagen ook de rest van de krant aangepast. Akkoord, het duurt misschien iets langer dan U van ons gewoon bent, maar ik heb net een zware operatie achter de rug en kan voorlopig geen 12 uur per dag werken.

Maar... tot spijt van wie 't benijdt, ben ik binnenkort weer helemaal de oude, zij het dan in een (ver)nieuw(d)e verpakking en enkele tientallen kilootjes lichter...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten