dinsdag 3 juni 2008

Sex ... and the City

Elf jaar nadat Koenraad Aurousseau veroordeeld werd voor zijn sexuele voorkeur én zijn cariérre als rechter op slag gedaan was, gaat Erik Lamens hier een film over draaien. Gisteren én vandaag werden hiervoor opnamen gemaakt op de Grote Markt en in Fetish Café in de Kleine Pieter Potstraat te Antwerpen.
Dit levert natuurlijk nieuwsgierige en verbaasde blikken op en bij sommige puriteiten waarschijnlijk een bliksem op de ziel, zeker wanneer zij een bont gezelschap begluren in lederen corsetten, opvallende tatouages, tepelklemmen en hondenhalshanden en af en toe zelfs een blote borst kunnen zien. Bijna onherkenbaar, enkele kilos zwaarder, voorzien van een enorme snor en met kaalgeschoren hoofd merkt men zelfs Tom Waes op tussen het gezelschap.
Vandaag was het rondjes rijden rond Brado met voertuigen uit de jaren zestig. Veel belangstelling, maar... weinig te zien eigenlijk, omdat elke scene ongeveer 30 maal wordt opgenomen.
Morgen staat er nog een Antwerpse draaidag op het programma.
De film wordt in de bioscoop verwacht in november van dit jaar.

2 opmerkingen:

  1. Ik herinner me de hele hetze nog rond Arrousseau. En nadien heb ik nog het genoegen mogen smaken met één van zijn dochters een terrasje te delen. Wat ik daaruit vooral onthouden heb, is dat het gerecht in deze zaak veel te grillig tekeer is gegaan. Met het ontnemen van die rechter zijn job, hebben ze het hele gezin erachter mee gehypothekeerd en dat heus niet in de gunstige zin van het woord.

    Iedereen zijn vrijheid? Ik dacht het niet in dit land.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze hebben inderdaad die mens zijn leven en zijn carriere gebroken voor iets wat met onderlinge toestemming tussen de slaapkamermuren gebeurd is. Van hypocritie gespriken.

    BeantwoordenVerwijderen