vrijdag 14 november 2008

Coördinatie of gebrek er aan...

Morgen wordt het druk in Antwerpen, zeer druk...Sinterklaas meert aan aan de Antwerpse kaden en zal tienduizenden kinderen, ouders en grootouders op de been brengen. Het wordt drummen op de kaden en op de Grote Markt, waar de Goede Sint zijn traditionele toespraak zal houden op het al even traditionele stadhuisbalkon.
Wie niet in Antwerpen geraakt kan het geheel volgen op Ketnet, die de aankomst live uitzendt.

Terzelfdertijd opent op de Groenplaats de “Antwerpse week van de Senior”met diverse gratis optredens en een natje en een droogje.

En daar wringt nu precies het schoentje, want grootouders zullen een keuze moeten maken: of met de kleinkinderen naar Sinterklaas gaan of naar het startmoment van de Week van de Senior gaan.
Kijk, er was in verband met die Week van de Senoir al een gebrek aan communicatie (een persconferentie deze week waar niet eens de voltallige pers was uitgenodigd) en nu ook een gebrek aan coördinatie. Want als ik de keuze krijg om met mijn vrouw naar de Groenplaats te gaan of met mijn kleinkinderen naar Sinterklaas, dan was mijn keuze gauw gemaakt.

Wanneer gaat men in Antwerpen eens leren om rekening te houden met elkanders agenda, want alleen dan zal er op alle evenementen volk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten