donderdag 18 juni 2009

Net als je denkt dat alles Oké is...

Eigenlijk zat ik met m'n handen in m'n haar, want waar moet je in hemelsnaam alle dagen over schrijven als je een vaste column hebt. Er valt weinig te vertellen op politiek vlak omdat het méér dan rustig is op 't Schoon Verdiep, de helicopter van de federale heeft ons middagdutje niet verstoord, over Opel valt voorlopig weinig te vertellen en we kunnen niet blijven zeveren over Ademloos, omdat ze zoveel aandacht gewoonweg niet verdienen.


En net als je het wilt opgeven, komt hij uit de lucht gevallen: De geboorte-DVD van Kai-Mook. Ondanks negen camera's kon niemand van de miljoenen die de geboorte volgden, de eigenlijke geboorte, hét moment supreme, zien. Technische storing.




Pas op, wij gunnen de Zoo die geboorte en wij gunnen hen ook de extra inkomsten door de marketingmachine die na de geboorte beginnen draaien is, want Kai-Mook is geen olifant, maar een kip met gouden eieren. Wij sympathiseerden zelfs met de Zoo om de live-uitzendingen, om de openheid naar de pers toe, tot...vandaag.




Want opeens duiken er beelden op van de geboorte. Wonder, oh wonder, zelfs de Zoo begrijpt het niet! Bullshit, verdomme!!!!!!! Veel inkomsten zijn niet genoeg, het moeten er méér zijn, véél meer! Voor 12,50 euro kan je de beelden van de geboorte kopen!!!!!


Al die weken wist de Zoo zelf niet dat er beelden waren. Denken die nu echt dat wij achterlijk zijn? Sorry, Rudi, maar er zijn mooiere zaken om je carrriere als directeur af te sluiten dan deze platte commerciestunt.




Shame on you......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten