vrijdag 18 april 2008

Neem zondag de bus naar Antwerpen




Zondag 20 april vinden de Antwerp 10 Miles & Marathon plaats. De organisatoren verwachten een massa atleten én supporters. Wie naar de Antwerp 10 Miles moet, neemt daarom best de bus.
Van 13.30u tot 17.00u is de Kennedytunnel richting Gent afgesloten. Het verkeer zal in beide richtingen door de andere koker verlopen, telkens over één rijstrook. Hierdoor zullen er in beide rijrichtingen files ontstaan. Je vermijdt met de auto dus best de omgeving van de Kennedytunnel.
De Waaslandtunnel wordt afgesloten van 9.45u tot 11.15u en van 15.25u tot 17.15u en ook de in- en uitrit Turnhoutsebaan van de E313 blijft tijdens doortocht (11.15u-14.20u) afgesloten.
Verkeer tussen Oost- en West-Vlaanderen en de Kempen en Nederland (Breda) maakt best gebruik van de N16 Sint-Niklaas-Boom en de A12 Boom-Antwerpen of de E34 Zelzate-Antwerpen om Antwerpen te ronden via de Liefkenshoektoltunnel. Verkeer tussen Oost- en West-Vlaanderen en Limburg kiest beter een reisroute via Brussel (E40, E314).
Marathon
De marathon start om 10 uur op Linkeroever, trekt door vijf districten en eindigt uiteindelijk op de Grote Markt. Tijdens de doortocht worden straten tijdelijk afgesloten en ook omliggende straten zijn dan moeilijk bereikbaar. Tussen de doortocht van de eerste en laatste loper zal er, daar waar mogelijk, toegelaten worden om het parcours te dwarsen. Wie zich die dag wil verplaatsen in de stad, neemt dan ook best de fiets of het openbaar vervoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten