dinsdag 30 december 2008

Het is verdomd stil aan het nieuwsfront...

Het is inderdaad verdomd stil aan het nieuwsfront. Nationaal is er natuurlijk veel nieuws te garen met de vorming van weeral eens een regering, internationaal is er de steeds terugkerende miserie in de Gazastrook, maar in Antwerpen...?
Geen persbriefings op het stadhuis, geen persconferenties, bijna geen nieuws op de politiebriefing, niks, nihil, nada. Antwerpen is zo dood als een pier.
Uiteraard zijn er de dagdagelijkse dingen waar men zich al dan niet kan aan ergeren, zoals het feit dat, ondanks alle veranderingen en veiligheidsmaatregelen er toch al enkele robbertjes gevochten zijn in het kerstdorp aan de cruiseterminal.
Zoals gewoonlijk deze periode van het jaar zijn er ook de gebruikelijke onnozelaars die het niet kunnen laten om 's avonds bommetjes te laten ontploffen om zo de huisdieren op de schrikken.
Eveneens zoals gewoonlijk zijn er horeca-uitbaters die verplicht worden om kosten te maken om hun terras aan te passen en na de aanpassing als beloning er een boete van 250 euro boven op krijgen.
En uiteraard hebben we tijdens de eindejaarsperiode een invasie van Nederlanders in de stad.
Zoals de titel het al zei: het is verdomd stil aan het nieuwsfront...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten