dinsdag 16 december 2008

Allee, ze zijn nog maar eens beledigd...

Eerst wordt, omwille van schermutselingen vorig jaar door..... (Juist!) het ganse kerstmarktconcept overhoop gegooid, zodat er van sfeer nul komma nul overblijft, en nu zijn onze gasten beledigd omdat op de ijspiste een satirisch liedje van de Antwerpse trots "de Strangers" wordt gedraaid. Groen!, in dit geval turboseut Freya Piryns heeft al last van verkiezingskoorts en blaast, bij gebrek aan een deugdelijk programma, de zaak op.

Nu kan ik mij goed voorstellen dat de ijspiste-uitbater dit plaatje alleen gedraaid heeft omdat het "Aentwaerps" is, zonder verdere bijbedoelingen, en dat heel deze zaak een scheet in een fles is.



Maar ja, goed, onze "gasten" zijn andermaal beledigd en het stadsbestuur bindt andermaal in. Tenslotte zijn het kiezers, hé.



Mogen wij beledigd zijn voor de bedreigingen die onze "gasten" op Youtube hebben geplaatst (Zie: de hoofdpunten van vandaag)? Natuurlijk niet, dat wordt bedekt met de mantel der liefde.



Mag Antwerpen aub nog een klein beetje Antwerps zijn? Want wat we nu horen is geen sinterklaas met een kruis, geen kersboom met een kerststal, geen muziek van de Strangers. Wat is de volgende stap? Dat in Antwerpen in de toekomst het cijfer 64 uitgesproken wordt als "ach maal ach"?



Een klein beetje realisme, dat is het enige waar het in Antwerpen aan ontbreekt. Zend dan maar een spot uit van 300.000 euro om nog meer volk uit te nodigen in Antwerpen te komen wonen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten