maandag 19 april 2010

Luiheid...

Ten onrechte wordt ons de laatste dagen luiheid verweten. We publiceren weinig nieuws en er zijn geen meerdere updates per dag. Zijn we de krant beu? Niets is minder waar, maar...een krant als de onze brengt het nieuws uit Antwerpen én maakt het nieuws niet.
En... het is onrustwekkend stil in Antwerpen. Zelfs vanuit het stadsbestuur, dat normaal niet karig is met persberichten, is er weinig nieuws. Het zal wel normaal zijn, wegens de afgelopen paasvakantie, dus... het kan niet anders doen dan beteren.
Intussen wordt ook het weer beter en zijn de zomeractiviteiten in volle voorbereiding. We leven dus op hoop.
En neen, het is niet omdat er weinig nieuws is, dat we vanaf nu gaan berichten over de ingegroeide teennagel van één of andere bekende Antwerpenaar of over het feit dat de hoofdredacteur van deze krant intussen 22 kilogram magerder is.

2 opmerkingen:

  1. misschien een kleine tip om eens verder uit te spitten. Op het schoon verdiep heeft men beslist dat alle voertuigen van de politie in Antwerpen reglementair moeten parkeren en als toemaatje moeten zij ook gebruik maken van de parkeermeters anders worden zij beboet door GAPA. Voor alle duidelijkheid dit geldt ook voor de gestreepte interventievoertuigen, dus niet verschieten dat bij een oproep de politie wat later bij u is want dan zijn ze misschien nog op zoek naar een reglementaire parkeerplaats of zijn ze geld gaan wisselen voor de parkeermeter. De agenten met de patrouillewagens moeten het geld voor de parkeermeter voorschieten en krijgen het later terugbetaald de mensen van de recherche moeten het zelf betalen gezien zij een recherchevergoeding hebben. Zo'n beslissingen zijn wel makkelijk wanneer je zelf beschikt over een wagen met chauffeur die u overal afzet waar ge moet zijn. Goe bezig op stadhuis, volgens mij zijn ze een beetje de pedalen kwijt, maar das dan weer geen nieuws.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hear hear, Jan, al zal het allemaal wel bedoeld zijn om de cowboys met zilverknoopjes wat aan banden gelegd te krijgen. De braven boeten, de slechten, ja, wat doen die feitelijk?

    BeantwoordenVerwijderen