donderdag 23 oktober 2008

Nieuws uit eigen huis...

Onze trouwe lezers zullen het wellicht gemerkt hebben, onze krant is vandaag niet wat ze zou moeten zijn en zal dit waarschijnlijk de eerste dagen ook niet zijn. Waarom? Omdat de techniek nu eenmaal niet stil staat, moeten en willen wij ook mee met onze tijd. Momenteel zijn we bezig de ganse krant over te schakelen naar de meer gebruiksvriendelijkere en vluggere BETA-Versie.
Wat betekent dit concreet?
Vooreerst een nieuwe, frisse lay-out. Enkele lezers hadden ons er merkzaam op gemaakt dat het vele rood op de vorige lay-out niet "dat" was en bij wijlen stoorde.
Voortaan werken wij in vier grote kleurblokken (die je terug vindt op iedere pagina). Groen voor het nieuws, rood voor de toeristische info, blauw voor tijdelijke projecten, zoals de kerst- en eindejaarsperiode en geel voor andere nuttige informatie. Duidelijk herkenbare blokken dus.
De "lichtkrant" op de indexpagina wordt vervangen door een pagina met de "hoofdpunten van de dag", welke nu omgekeerd chronologisch zullen verschijnen.
Iedere nieuwsrubriek op zich zal eveneens omgekeerd chronoligisch de nieuwsberichten die daar thuis horen bevatten. Deze berichten kunnen geopend worden door eenvoudig aan te klikken.
Voorlopig werkt alleen het "Nieuws". Wij hopen dat na het weekend eveneens de toeristische informatie en de andere kleurblokken online zullen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten