zondag 19 oktober 2008

Gala van de Aantwaarpse Awaards...

Gisterenavond had in de Antwerpse Zuiderkroon het "Gala van de Aantwaarpse Awaards" plaats. Het was reeds de zesde editie, maar de eerste keer dat het door ging in samenwerking met de Zuiderkroon Events.

Daar waar het vroeger een echt gala was, kon ik mij nu niet van de indruk ontdoen dat het "Gala" dit maal gewoon een opname was voor ATV én één grote reklamecampagne voor garage JOLY in Kontich. Géén glans, géén glitter, een veel te kleine, zorgvuldig afgebakende receptieruimte en soms verrassende winnaars: Nele Somers als aanstormend talent. Welk talent? Wim Helsen als Antwerps figuur? De Zoo als Antwerps goed doel?

Met geen woord werd er gerept over de initiatiefnemers van het eerste uur: Peter Metten en Jean Aarrents. Zonder die twee zou er gewoon geen Aantwaarpse Awaards bestaan, maar gisteren waren ze blijkbaar in het ATV- en Zuiderkrooncircus onbelangrijk.

Belangrijker was blijkbaar Oliver en Wim Soutaer die een nummertje slecht kwamen play-backen en een Dana Winner die nog geen "Goedenavond" voor het publiek over had.
Subliem was Luc Caals als La Esterella en als Oom Agent. Toch minstens één iemand die snapt wat een Aantwaarps gala is.

Beste Peter en Jean, neem aub zelf terug het roer in handen, want de eerste vijf edities waren veel beter dan het mediacircus van gisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten