zondag 16 november 2008

Hacking...

Vaste lezers van onze webkrant zullen het waarschijnlijk gemerkt hebben, de laatste dagen was het er uitermate rustig op. Geen of weinig nieuwsberichten, geen woord van de redactie, weinig beweging dus, en dat is niet goed voor een krant. Een krant zonder beweging verliest sowieso lezers.
Had de redactie last van een aanval van acute luiheid? Heeft Antwerpen enkele dagen stil gelegen? Neen! het probleem is van heel andere aard en daarom des te triestiger. Sinds wij de krant hebben vernieuwd en wij in "Het Woord van de Redactie" al eens tegen al dan niet politieke schenen durven schoppen, is het de derde maal dat men geprobeert heeft de krant uit te lucht te halen, en wel op een subtiele manier: Lezen en navigeren kan, maar nieuws uploaden niet, zodat het lijkt of de krant stil ligt.
Gelukkig hebben we het telkens kunnen oplossen en hopelijk dit maal definitief, zodat alles weer naar behoren functioneerd.
Aan de hackers, die dit vermoedelijk wel zullen lezen: Er is méér nodig om ons uit de lucht te halen of om ons het zwijgen op te leggen. Persvrijheid is een recht dat zich niet aan banden laat leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten